Bygg

Altan med utemöblerSom vi tidigare var inne på så har vi alltså fokuserat vårt byggerbjudande till tre huvudsakliga tjänster. Här nedan kan du lätt se skillnaden mellan de olika typerna av byggnationer samt hur och om de kommer att passa till just det som du har planerat med ditt hus eller trädgård.

Uterum

Ett uterum skulle man lätt kunna beskriva som ditt hus extrarum i trädgården som du kan fylla med livets alla dofter och färger. När du funderar på om just ett uterum är någonting som passar dig så behöver du också ta med i beräkningarna hur lång säsong du ska kunna utnyttja det. Det handlar mycket om att hitta den rätta kombinationen av uterumspartier och isolertak för att kunna få till den rätta isoleringen för årstiden eller årstiderna som du planerar att använda det. Vill du kunna njuta av den tidiga våren och dra ut på de njutningsfulla stunderna på höstkanten? Vill du kunna använder det året om? Eller är det så att du kanske bara vill använda det under sommarmånaderna? Vi kommer absolut ha något som passar för dig och dessutom kan vi inreda det hela åt dig så du inte behöver tänka på någonting!

Genom ett unikt samarbete kan vi även erbjuda reducerat pris på Trademax Utemöbler när ni anlitar oss för byggnation av uterum. Kontakta oss för mer information!

Altan

Att bygga altan är något som många faktiskt tar på sig att bygga själva, väldigt ofta när det kommer till semestertider så kan man se människor stå och slita vid baksidan av sina hus för att bygga upp en fin och bra plats att spendera många timmar på under sommarens vackra dagar. Problemet är att det oftast tar längre tid än man trott och vill man ha det gjort snabb och effektiv med ett bra resultat kontaktar man oss! Vi inte bara bygger din altan, vi fyller den också med allehanda ting du kan tänkas behöva för att bara sätta dig där och njuta av att solen går ner på kvällen.

Genom ett unikt samarbete kan vi även erbjuda virke till reducerat pris från Beijer Byggmaterial när ni anlitar oss för altanbyggen. Kontakta oss för mer information!

Uteplats

En uteplats är ett ganska vitt begrepp som innebär att en yta stenläggs eller att platsen är något upphöjd med hjälp av ett trädäck, oftast bra när det är ojämn terräng. Känner man att man inte vill stänga sig ute från kontakten med trädgården eller känner att en altan är alldeles för långt upp för att bara slänga sig ut i gräset är en uteplats ett mycket bra alternativ! Dessutom enkelt att sätta och inreda, två saker som du vet att vi hjälper dig med.

Lokala hantverkarna © 2013 Frontier Theme