Kontakta oss

Det är enkelt att komma i kontakt med oss och dessutom att beställa våra tjänster. Eftersom att vi befinner oss där vi befinner oss kan vi med lätthet ta oss runt i Stockholm med omnejd där Södertälje är vårt absoluta centrum, där vi också har vårt huvudkontor.

Enklast att ta kontakt med oss är genom antingen e-post eller via telefon. Eftersom det kan vara så att vi alla på något sätt är ute på arbete så kommer det att kunna vara så att vi inte befinner oss på kontoret men du kan fortfarande nå oss vi telefon, och då är det framför allt våra inredare som sköter kontakten med kunderna.

Skickar du däremot e-post så kan det ta något längre tid att få ett svar, men samtidigt ger det dig en större möjlighet att beskriva antingen ditt problem eller din fundering på ett mer konkret sätt, vilket gör att vi lätt kan gå tillbaka och följa din förfrågan steg för steg för att lösa saken för dig så snabbt som möjligt. Dessutom är det via e-post som du kommer att få din offert som vi skickar som förslag. E-post är därför det bästa alternativet du kan välja när du kontaktar oss.

Kontoret vi sitter på ligger i utkanten av Södertälje och du kan när som helst du vill komma ut och få intryck och inspiration till hur just din uteplats ska se ut. Vi har mängder av referensmaterial som du kan kika på.

De Lokala Hantverkarna
Långängsvägen 9
151 32 Södertälje
Telefon: 08 550 990 304
E-post: info@lokalahantverkarna.se

Lokala hantverkarna © 2013 Frontier Theme