Om oss

Vi på De Lokala Hantverkarna är en gäng härliga personer som älskar att skapa! Om man tänker sig att uppfinnare och konstnärer skalade ner sina ambitioner ett litet hack så skulle man definitivt hitta alla de människorna med de kvalitéerna här hos oss. Det är nämligen så att de flesta av oss har bakgrunder inom både ingenjörskonst och mode, och valde helt enkelt att skala ner sina åtaganden till att omfatta en arbetsform som, för dem, kändes mer naturligt och ”hands on” istället för att befinna sig i en värld där man känner att man inte riktigt hör hemma. Här hos De Lokala Hantverkarna får vi utlopp för våra ambitioner, samtidigt som vi får sätta tänderna i saker på riktigt och bygga och forma. Precis så som vi vill ha det.

Uteplats med trädgårdsmöbler

Vi inreder också – Här en uteplats med trädgårdsmöbler

Företaget startades för snart sju år sedan och har en lång historia bakom sig när det gäller lyckade arbeten. Tack vare att vi fokuserar våra ansträngningar till uterum, altaner och uteplatser är sommaren tiden på året som är absolut mest hektiskt för oss och det gör oss inte det minsta. Snarare är det så att vi trivs väldigt bra med att få vara ute och arbeta under dessa månader, och istället hålla på med restaurering och tillbyggnationer vintertid. Det innebär att vi har hittat en arbetsform som både passa oss och våra kunder och därmed blir också resultatet så bra som både vi och våra kunder har planerat att det ska bli.

Arbetssättet som vi brukar arbeta på är att vi skickar ut offerter på förfrågningar som vi fått in, det kostar ingenting att få dessa prisförfrågningar från oss och när vi sedan får ett godkännande från kunden börjar hela arbetet. Inredaren är med från början av processen för att se till att kundens önskningar uppfylls eller över huvud taget är möjliga. Idag så är vi ett gäng byggare på 20 personer och har tre stycken anställda inredare.

Som alltid hos oss kan ni räkna med att arbetet som utförs är proffsigt, samtidigt som vi tar tillvara på din trädgårds karaktär och djup. Vi är kända för att inte inverka i övrigt på trädgårdens utseende, utan snarare lägga till saker som gör att din trädgård mer blir ett konstverk än en ostrukturerad leråker.

Lokala hantverkarna © 2013 Frontier Theme