Världen är fylld av skåp

Vi gissar på att det knappast finns någon som inte har något skåp i sina hem, på sina kontor eller var som helst egentligen. Skåp är för många en nödvändighet, eftersom att det är med hjälp av dem som sortering och organisering faktiskt fungerar. De är nyckeln till ett städat och harmoniskt hem, där var sak kan få sin plats och där man samtidigt alltid vet var saker och ting kan hittas och ska vara.

Skåp kan också se mycket annorlunda ut och det finns egentligen två aspekter som man behöver ta hänsyn till när det gäller valet. Dels så är det självklart funktionaliteten. Kommer det här skåpet att passa i den här delen av huset och har den allt det utrymme som jag behöver ha för att organisera det jag vill organisera? Om skåpen enbart behöver uppfylla detta kriterium så kan skåpet faktiskt se ut hur som helst, men nu vet vi ju att fallet aldrig är så. Vi vill inte enbart ha skåp som uppfyller det första syftet utan också skåp som ser bra ut på plats och passar i inredningen. Vilken tur då att det är mycket sådant som vi här på DLK sysslar med!

Bygger själva eller köper in

Vårt finsnickeri handlar många gånger om att hitta specialanpassade lösningar för våra kunder där vanliga skåp normalt sett inte passar in. Det kan vara vinklar och hörn som är onaturliga och opraktiska, som önskas nyttjas av ägaren, men där det inte går att ha någon normal förvaring. Ni skulle bli förvånande om vi berättade hur många gånger vi får just sådana förfrågningar om platsbyggda skåp. Det är helt enkelt väldigt mycket. Det är ett roligt arbete att utföra, eftersom att det med vana händer är ett hyfsat lätt jobb att göra med väldigt nöjda kunder som resultat.

Givetvis kan vi bygga vanliga, enkla skåp, men allt som oftast så beställer kunder skåp som vi sedan köper in åt dem. Vi använder oss normalt av trademax.se när vi köper in skåp och det är något som vi har gjort väldigt länge. Dels för att skåpen håller hög kvalité, men också för att leveranserna är så pålitliga och variationen är så bred. Så med hjälp av Trademax kan vi ordna alla typer av skåp till våra kunder, och det ger dem i sin tur en bättre helhetslösning från oss som snickare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Lokala hantverkarna © 2013 Frontier Theme